Osman Apaçık Ortaokulu

Telefon : 03823512007
WEB https://osmanapacikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ESENTEPE MAH. 3086 SK. OSMAN APACIK 0RTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ORTAKÖY / AKSARAY
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
BAŞARILAR : OSMAN APAÇIK ORTAOKULU SON YILLARDA SINAVLARINDAKİ BAŞARILARIYLA SÖZ ETTİREN VE GIPTA İLE BAKILAN BİR OKUL HALİNE GELMİŞTİR.

Kütüphane Kitap Sayısı :2075
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM